Forsikringsrådgivere Ørland Sparebank 2021

Ny samarbeidspartner: Frende Forsikring

Vi har blitt en LOKALBANK, og fått Frende Forsikring som ny samarbeidspartner. Likevel er vi fortsatt de samme gode rådgiverne som kjenner deg og lokalsamfunnet. Mange liker å ha bank og forsikring på ett sted - det kan vi fortsatt hjelpe deg med. Ta kontakt så finner vi den beste løsningen for deg.

Frende Forsikring 

Vi har inngått samarbeid med Frende Forsikring som vår nye forsikringsleverandør.  

Frende forsikring har vunnet flere priser og er et av Norges beste forsikringsselskap med svært konkurransedyktige priser. Vi er stolte av vårt samarbeid med dem, og våre dyktige rådgivere er klare for å hjelpe deg med ditt forsikringsbehov. 

Ønsker du fortsatt å opprettholde din relasjon til din rådgiver hos oss, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss for en gjennomgang av dine forsikringer.

Med Frende forsikring - samler du alt på ett sted. 

Spørsmål og svar om forsikring

Hva skjer med mine forsikringer i Eika?

Du har kanskje fått et brev fra Eika, om at dine forsikringer opprettholdes i Eika, og at du får en ny rådgiver i en annen bank. 

Ønsker du at Ørland Sparebank fortsatt skal være din forsikringsrådgiver, så ta kontakt med din tidligere rådgiver eller vårt kundesenter, så gir vi deg gjerne et tilbud på Frende forsikring - så opprettholder du all kontakt med oss istedenfor.

Kontakt meg om Frende forsikring

Kan dere hjelpe meg med mine Eika Forsikringer?

Fra 25. oktober kan vi ikke hjelpe deg lenger med Eika Forsikring. Da må du selv kontakte Eika Forsikring. 

Vi har valgt Frende Forsikring som vår nye samarbeidspartner. De har gode forsikringsløsninger, trygt skade oppgjør og har flere år blitt kåret til best på kundeservice. Vi hjelper  deg med å samle alt på ett sted, slik at du fortsatt kan ha kontakt med din rådgiver hos oss.

Hvordan blir jeg kunde i Frende?

Vi har blitt en Frende - bli en frende du også! 

Bare ta kontakt med din rådgiver hos oss, eller vårt kundesenter. Vi hjelper deg med alt. 

 Jeg ønsker å bli kontaktet om Frende Forsikring

Kommer Ørland Sparebank til å kontakte meg om forsikringene mine?

Ørland Sparebank ønsker å gi alle kunder et tilbud på å samle all sin økonomi hos oss og ha muligheten til å være totalkunder i lokalbanken.

Alle bankkunder vil bli kontaktet på et tidspunkt vedrørende forsikring og få muligheten til å få et uforpliktende tilbud.

Vi greier ikke å ringe alle kunder med en gang, men ta gjerne kontakt med oss selv. 

Du kan kontakte din rådgiver hos oss eller vårt kundesenter, så skal du få et tilbud på forsikringer i Frende.

bilde av Anne-Lise Bull Aalberg

Snakk med oss om forsikring

Mange av våre kunder liker å samle alt på et sted, både bank og forsikring. Det er mulig hos oss - vi hjelper deg å finne den løsningen som passer best for deg.