Bilde av eiendomsmeglerne Silje og Aleksander i Nylander &Partners

Nylander & Partners

Kjøp og salg av bolig er en av de viktigste handlene du gjør i livet. Sammen med våre lokalkjente eiendomsmeglere i Nylander &Partners sørger vi for at våre kunder får den beste rådgivningen.

Rønsholmen Ørland

Om Nylander &Partners

Nylander &Partners er din lokale eiendomsmegler på Ørland, Fosen og i Trondheim. Våre erfarne og lokale eiendomsmeglere hjelper deg med både kjøp og salg av bolig, fritids- og næringseiendom. Nylander &Partners finner du samlokalisert med Ørland Sparebank på Brekstad. Her treffer du eiendomsmeglerne Silje Leikvold og Aleksander Buvarp, som er lett tilgjengelige og har god lokalkunnskap. Har du behov for megler i Trondheim? Vi har et tett samarbeid med Nylander &Partners meglerne Kristian Kattem-Olsen og Andrè Nilsen.

Kontakt en eiendomsmegler på Fosen

Kontakt en eiendomsmegler i Trondheim

Bilde av bankrådgivere og eiendomsmegler Nylander &Partners

Bank + Megler = Sant 💚

Hvorfor velge Nylander & Partners • Rask og effektiv kommunikasjon mellom din bankrådgiver og eiendomsmegler. • Lokalkjente eiendomsmeglere som kjenner boligmarkedet der du bor. • Grundig økonomisk gjennomgang med din rådgiver i banken. • Effektive markedsføringsverktøy som kommer deg til gode. • Gode råd fra megler til deg som skal kjøpe eller selge bolig.