Boliglån

Snakk med oss om boliglån - hos oss får du gode rådgivning av ekte mennesker, konkurransedyktige priser og enkle digitale løsninger.

Søk boliglån digitalt
Rønsholmen Ørland

Boliglån i Ørland Sparebank

Vi hjelper deg med å oppfylle boligdrømmen. Et boliglån du kan leve godt med. 

Du kan søk om boliglån digitalt eller kontakte oss, så ser vi sammen hvordan du kan oppnå boligdrømmen. Hos oss treffer du ekte mennesker som har tid til å prate med deg. 

·         God rådgivning tilpasset deg og dine behov - hele livet.

·         Du får din egen rådgiver med bred kompetanse, som har tid til deg.

·         Raskt svar, konkurransedyktige priser og effektive digitale løsninger.

·         Og når banken går godt sørger vi for at overskuddet blir igjen i lokalmiljøet.

Søk boliglån Ørland Sparebank

Kontakt oss for å avtale en prat med en rådgiver

Her er våre rådgivere

Samtykke

Ved låneopptak i Ørland Sparebank trenger vi å innhente informasjon om dine økonomiske forhold via Altinn. Dette gjelder om du er lånetaker, medlånetaker eller realkausjonist. 

Samtykke til innhenting av skatt- og inntektsdokumentasjon

Første bolig?
Er du mellom 18 og 34 år, og skal kjøpe din første bolig. Ja da kan du få et av verdens beste lån hos oss. Du får det som kalles førstehjemslån, og det gir deg en veldig god start, når du skal etablere deg med egen bolig. 
Ta kontakt med oss, så skal en av våre erfarne rådgivere hjelpe deg, på veien mot målet.

Byggelån
Er du så heldig å kunne bygge din egen bolig, ja da kan du få hjelp underveis av oss. En av våre erfarne rådgivere hjelper deg med det økonomiske underveis i byggeprosessen. Ta kontakt.

Flexilån
Velg selv hvor mye du vil betale. Vi tar huset i sikkerhet, og du kan ta ut penger når du måtte føle for det, og betale tilbake når det passer deg. Men husk, gjelder kun innenfor 60% av verdien på huset. Lurer du på om du kan få et slikt lån? Ta kontakt med en av våre erfarne rådgivere, så får du svar.

Boliglån for alle
Vi hjelper deg med pengene til å skaffe drømmeboligen. Et vanlig boliglån har i gjennomsnitt 25 års nedbetalingstid, det vil si antall år som det tar å betale oss tilbake pengene du låner. I disse årene tar vi pant i boligen din, det betyr at vi har boligen som sikkerhet for pengene vi låner ut til deg.

Husk det er god investering å eie egen bolig. Du betaler tross alt ned på ditt eget, i motsetning til å skulle leie bolig.

Boliglån i annen bank?

Vi hjelper deg å flytte lån og kontoer over til oss. Ta kontakt for et tilbud!

 

Bilde av Marion Standahl

Snakk med oss om boliglån!

Hos oss får du raskt svar, konkurransedyktige priser, effektive digitale løsninger og god rådgivning av ekte mennesker. Vi har tid til deg - det er godt å ha en bank du kjenner.