Lokalmegleren & Partners

Lokalmegleren og Partners, Fosen er det nye navnet på Aktiv Eiendomsmegling Trondheim.

Du treffer fortsatt de samme lokalkjente, dyktige og engasjerte eiendomsmeglerne. På Fosen er det Silje Leikvold og Aleksander Buvarp (bildet). De bor på Fosen og har god kunnskap om dette markedet, og har fokus på å være fleksible og lett å komme i kontakt med.

Lokalmegleren & Partners Fosen har samarbeid med Ørland og Stadsbygd Sparebank, så Silje og Aleksander har kontor i begge bankene.
Ring eller send e-post så avtaler dere når og hvor dere skal treffes.

E-post: fosen@partners.no
Telefon: 480 20 999

Bortsett fra nytt navn og nye skilt, er mye ved det samme, sier de. Med Lokalmegleren & Partners får de flere verktøy, blant annet markedsføringsverktøy. Dette bidrar til at det blir enklere å nå de riktige potensielle boligkjøperne til å komme på akkurat din visning.

Lokalmegleren og Partners eiendomsmeglere Silje og Aleksander

Selv sier de: «Våre lokalkjente og erfarne meglere har den kunnskapen og nettverket som er nødvendig for å gjøre en best mulig jobb for deg som kunde. Velger du oss så velger du en god opplevelse, hvor du blir ivaretatt, informert og orientert, fra den første samtalen med oss til den siste. Sammen med deg utarbeider vi en salgsstrategi skreddersydd til din bolig - enten det gjelder leiligheter, eneboliger, rekkehus, tomannsboliger, fritidseiendommer eller tomter. Vi har i tillegg en egen avdeling for Nybygg og prosjektboliger.»

Mer informasjon finner du på deres hjemmeside:

Lokalmegleren & Partners, Fosen

 

Lokalmegleren og partners logo