Grønn bakgrunn

Ledig stilling

Ledig stilling Ørland Sparebank:

Senior Bedriftsrådgiver


Vi er en lokalforankret bank med sterke røtter i samfunnet vårt, med en forpliktelse til å levere skreddersydde finansielle løsninger som gir verdi for våre bedriftskunder. Vi søker nå en dyktig og engasjert Senior Bedriftsrådgiver til vår satsning i Trondheimsregionen og som ønsker å bli en del av vårt dedikerte team.

Om rollen:

Som Senior Bedriftsrådgiver vil du være ansvarlig for å utvikle og vedlikeholde sterke relasjoner med våre bedriftskunder. Du vil rådgi og skreddersy finansielle løsninger for å hjelpe bedriftskunder med å oppnå sine mål. Den ideelle kandidaten vil utmerke seg med sine fremragende relasjonelle ferdigheter og evnen til å aktivt sette seg inn i og forstå kundenes unike behov.

Arbeidsoppgaver:

- Proaktivt identifisere og kontakte potensielle bedriftskunder primært i Trondheimsregionen for å forstå deres behov.
- Kredittvurdering/-analyse og presentasjon av saker for beslutningstaker.
- Bygge og opprettholde sterke relasjoner med eksisterende bedriftskunder.
- Tilby skreddersydde finansielle råd og løsninger som passer kundenes mål og situasjon.
- Forvalte og utvide din egen portefølje av bedriftskunder.
- Samarbeide med andre avdelinger i banken for å sikre at kundene får en helhetlig tjenesteopplevelse.
- Holde deg oppdatert på markedsutvikling og produkter for å kunne gi best mulig rådgivning.

Kvalifikasjoner:

- Minimum bachelorgrad innen økonomi, finans eller relatert felt.
- Flere års erfaring innen bank eller finansiell rådgivning, med fokus på bedriftsmarked, lengre erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
- God forståelse for kredittområdet vil bli vektlagt.

Du vil være en rådgiver og sparringspartner for kundene, med hovedfokus på å bygge sterke relasjoner basert på personlig tillit og lojalitet. Forståelse for økonomisk risiko er avgjørende, samt med fokus å sikre lønnsomhet på både kort og lang sikt. Din proaktive tilnærming kjennetegnes av evnen til å identifisere gode muligheter. Du er teamorientert, kan karakteriseres som omgjengelig. og med gode samarbeidsevner.

Hva kan vi tilby:

Vi kan tilby deg et godt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø med veldig god medarbeidertilfredshet, hvor bl.a. friheten og teamet blir pekt på som mest utslagsgivende elementer. Du vil bli en del av et godt fagmiljø innenfor finans, risikostyring og virksomhetsstyring gjennom vårt samarbeid i LOKALBANK alliansen. Hos oss vil du få stor påvirkningskraft og svært gode utviklingsmuligheter. Vi tilbyr ellers konkurransedyktig kompensasjon med fordeler som blant annet kontinuerlig kompetanseutvikling og svært gode forsikrings- og pensjonsordninger. Kontorsted vil variere mellom Trondheim og Brekstad.